Wat zullen we eten?

Een vaak gestelde vraag maar vandaag niet moeilijk te beantwoorden voor mij.
Gisteren had papa verse asperges voor mij en die heb ik dus bereid.
Eerst geschild met de dunschiller, van de uiteinden een klein stukje afgesneden en in de aspergepan met water en een snufje zout opgezet.
Intussen de eieren gekookt en de ham in reepjes gesneden op 2 plakjes na die ik als ondergrond in de schaal heb gelegd. De eieren gekookt en de saus klaargemaakt.
Voor de saus heb ik een pakje van Knorr genomen.
De schaal uit de over gehaald (daar staat hij bij gebrek aan kastruimte), 2 plakken ham erin gelegd, daarop de gekookte en uitgelekte asperges, reepjes ham erover, eieren erbij en de saus eroverheen gegoten.
Vanavond even folie erover en opwarmen in de magnetron, krieltjes erbij koken en klaar.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

↓