Joep

Joep’s moeder

Dit is Joep.

Dit kleine, pluizige ventje komt over 3 weken bij ons wonen. Hij woont nu nog in de cattery bij zijn ouders en broertjes en zusjes. Het mooie is dat alle katten en kittens gewoon in de huiskamer rondlopen. De volwassen katten kunnen vanuit de keuken via een luikje naar de buitenren, maar de kittens zitten in de woonkamer.
De vader van Joep vindt het allemaal nogal druk met die kittens denk ik want die lag prinsheerlijk op zijn “troon” in de buitenren. smile Maar mama en haar kittens liepen door de woonkamer en kwamen nieuwsgierig kijken wie die bezoeker wel niet was.
Ik kon heerlijk spelen met de de kittens en knuffelen met hun mama.

Joep’s moeder.

Uiteraard heb ik gevraagd hoe het zit met eten en verdere verzorging.
Joep is al gechipt en wordt binnenkort voor de 2e keer ingeënt. Als hij half oktober bij ons komt is hij ook al gecastreerd. Uiteraard krijgen we zijn paspoort mee, zijn stamboom en gezondheidsverklaringen van zowel Joep zelf als van zijn ouders.

Joep’s vader.

Omdat we wel wisten dat er na het overlijden van Bram minimaal 1 nieuwe kat zou komen, hadden we al een nieuwe krabpaal aangeschaft. Nou daar kan Joep zich de komende jaren wel mee weten te vermaken.
Ook is er een nieuwe mand besteld en een complete verzorgingsset, bestaande uit een kam, een borstel, een nagelknipper en vijl en een tandenborstel.
Want de mooie vacht moet mooi blijven en als je dat allemaal van jongs af aan aanpakt dan wennen ze er aan en weten ze niet beter. Sommige Ragdolls zijn ook gek op water. Dat geldt niet voor allemaal maar daar komen we snel genoeg achter. In elk geval heeft hij de beschikking over een drinkfonteintje. Als hij daar onder gaat met zijn snoetje dan merken we wel hoe hij dat vindt. laugh
In elk geval kijken wij al uit naar zijn komst en hopen we dat hij snel aan zijn nieuwe omgeving en zijn mensenouders zal wennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

wp-puzzle.com logo

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.