Moe….moe….moe…

Hoe kan het toch dat ik altijd zo moe ben?
Ik eet gezond, ben al meer gaan bewegen en slaap heus niet altijd slecht, maar elke dag rond 12.00 uur is mijn energie zo goed als op.
Ik snapte er helemaal niets van. Totdat ik ik ging zoeken op internet en dit artikel tegenkwam:
Moe door reuma?
Toen besefte ik dat ik nog meer op mijn eetpatroon moet gaan letten, uiteraard ook in beweging moet blijven en zeker mijn ernergie (nog) beter moet gaan verdelen.
En vooral dat laatste is iets waar ik niet goed in ben. Als het druk is op mijn werk dan geef ik vol gas, neem geen pauze en werk bijna altijd langer door. Dat moet dus afgelopen zijn. Ik moet nog een kleine 2 jaar werken voor mijn pensioen en in die tijd moet ik dus echt wat rustiger aan gaan doen zodat het werk me weer energie geeft in plaats van me uitput. Want doordat ik mijn werk heel leuk vind en veel plezier heb met mijn collega’s krijg ik er ook wel energie van. Maar aan de andere kant is het momenteel zo druk doordat een fulltime collega is uitgevallen, dat ik teveel hooi op mijn vork neem. En dat kan dus niet meer. Ik ben geen 20 meer maar 65 en dat verschil is wel enigszins merkbaar. Niet alleen aan mijn ouwe koppie maar ook aan mijn energielevel. Ik ga dus maar eens proberen om de adviezen in dat artikel zo goed mogelijk op te volgen. Hopelijk helpt het!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

wp-puzzle.com logo

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.