Welkom

Welkom op mijn blog.

Op deze site ga ik vertellen over mijn hobby’s en over wat me zoal bezig houdt.

Door de ziekte van mijn man ben ik vaak aan huis gebonden en gelukkig ben ik ook nogal een huiselijk type met veel hobby’s die ik binnenshuis kan doen. Het is dus echt geen opoffering om veel thuis te zijn.  ­čść

Zo brei ik bijvoorbeeld veel poppenkleertjes. Via het menu kun je naar mijn poppenkraam waar je alles kunt vinden over breien en breipatroontjes en de webshop waar je de poppenkleertjes kunt kopen. Leuk voor een verjaardag of de decembermaand. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Ook lezen doe ik heel graag (vooral thrillers) en ik zal hier dan ook wel zo nu en dan wat over die hobby schrijven.

Als het droog is en niet TE koud is ga ik graag aan de wandel.Sinds november 2019 ben ik ook bezig met Diamond Painting en daar heb ik een apart onderdeel van gemaakt.
Via het hoofdmenu kunt u daar heel makkelijk komen.

Ik wens u veel plezier toe op mijn site.

Ik vind het leuk als u reageert op de berichten of een berichtje achterlaat in het gastenboek.   ­čśŤ

Groetjes,
Jeanneke

Chromebook

Sinds gisteren heb ik een heuse Chromebook.
Het is de Acer Chromebook 314.
Hij zat bij Expert in de weekaanbieding voor ÔéČ 199,00 en dat is niet duur en handig voor op reis.
Natuurlijk nemen we de tablet altijd mee als we op vakantie gaan maar om te typen is dit toch handiger. En het scherm is ook net even wat groter, namelijk 14″.
Nou denk je misschien: waar heb je nou een laptop/chromebook voor nodig als je op vakantie bent. Nou dat is handig voor het bekijken en/of bewerken van je foto’s. En bovendien hou ik altijd een soort van dagboekje bij over onze belevenissen wat ik dan later aan het fotoalbum toevoeg. Echt nodig is het niet maar wel leuk. Bovendien vind ik het leuk om uit te proberen want het werk toch weer heel anders dan een “gewone” laptop.
En dus ben ik er blij mee.

Aan de beterende hand

Het gaat eindelijk weer een stuk beter met me.
Ik heb het goed te pakken gehad zeg. Een poosje terug had ik ook al een griep en die heb ik kennelijk niet goed uitgeziekt.
Ik ben toen na een weekje weer gaan werken maar viel 2 weken geleden weer uit met erge hoofdpijn en een algemeen gevoel van onbehagen.
Bleek ik een voorhoofd- en kaakholte ontsteking te hebben. Dat is nu over maar ik ben nog wel erg moe.
Ik kan dus helaas morgen niet mee naar de Bondskampioenschappen Boogschieten van Stefan (mijn jongste zoon).
Dat vergt nog teveel energie om zo’n hele dag op pad te zijn.
Ik wil morgenmiddag wel even naar mijn papa waar ik ook al 2 weken niet geweest ben. En dat gaat ook zeker wel lukken.
Dan ben ik maandag nog een dagje vrij en wil ik dinsdag weer aan de slag op kantoor.
Voor vanavond hebben we Chinees eten besteld bij Masterfood Breda dus ik hoef lekker niet te koken. Zo eerst een poosje diamond painten en om 17.00 uur voor de TV met bord op schoot de Grote Tuinverbouwing kijken.

Gestemd

Gisteren zijn de verkiezingen geweest voor de Waterschappen en de Provinciale Staten. Doordat ik ziek ben kon ik niet gaan stemmen maar gelukkig was de vriend van onze schoondochter bereid om voor ons te gaan stemmen.
En aangezien wij die man volledig vertrouwen heeft hij voor mij op de BBB gestemd.
En wat een winst hebben zij geboekt zeg!! Dat zijn vast niet allemaal proteststemmen.
Caroline van de Plas deed het gewoon heel goed in de campagne en weet zich, ook als ze nijdig is, te gedragen tijdens debatten in de kamer.
En dat kan niet bepaald gezegd worden van Premier Rutte.
Tijdens de campagne nog zei hij dat aan het ene oor Adje Kuiken “stond te tetteren” en aan het andere oor Wilders als ik me goed herinner.
Ik vind dat persoonlijk niet netjes om dat zo te zeggen. En dat zou dan de belangrijkste man van ons land zijn…. ?
En zo zijn er velen hoor in de politiek. Daardoor vallen de mensen zo op die dat niet doen en dan denk ik bijvoorbeeld aan Caroline van de Plas en Pieter Omzigt.
Ik hoop dat de VVD zich nu eens achter de oren krabt en de heer Rutte naar huis stuurt en, nog mooier, dat de VVD helemaal stopt zodat we deze coalitie achter ons kunnen laten en voor een nieuw kabinet kunnen gaan stemmen.