Welkom

Welkom op mijn blog.

Op deze site ga ik vertellen over mijn hobby’s en over wat me zoal bezig houdt.

Door de ziekte van mijn man ben ik vaak aan huis gebonden en gelukkig ben ik ook nogal een huiselijk type met veel hobby’s die ik binnenshuis kan doen. Het is dus echt geen opoffering om veel thuis te zijn.  😆

Zo brei ik bijvoorbeeld veel poppenkleertjes. Via het menu kun je naar mijn poppenkraam waar je alles kunt vinden over breien en breipatroontjes en de webshop waar je de poppenkleertjes kunt kopen. Leuk voor een verjaardag of de decembermaand. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Ook lezen doe ik heel graag (vooral thrillers) en ik zal hier dan ook wel zo nu en dan wat over die hobby schrijven.

Als het droog is en niet TE koud is ga ik graag aan de wandel.Sinds november 2019 ben ik ook bezig met Diamond Painting en daar heb ik een apart onderdeel van gemaakt.
Via het hoofdmenu kunt u daar heel makkelijk komen.

Ik wens u veel plezier toe op mijn site.

Ik vind het leuk als u reageert op de berichten of een berichtje achterlaat in het gastenboek.   😛

Groetjes,
Jeanneke

Nieuw leven

Jippieee eind dit jaar krijgen we er een kleinkind bij!
Ik mag geen verdere details vermelden en dat respecteer ik en doe ik dus ook niet.
Maar wat ik wel op mijn site kan zetten is dat ik druk aan het breien ben.
Ik heb al een poncho gebreid en een truitje en een boxpakje.
Nu ben ik even een jasje aan het breien voor een zwangere collega en daarna ga ik weer voor ons eigen guppie aan de gang. smile
Het is toch elke keer weer een wondertje zo’n klein hummeltje.
Ik ga dan ook zeker weer heel erg genieten hiervan. Het mooie is ook dat ik kort daarna met pensioen ga en dus echt helemaal kan genieten van het kindje. Ik heb er dan alle tijd voor om een goede band met dit kleine mensje op te bouwen.
Ik geniet nu al. heart

Basaalcelcarcinoom

Ongeveer 4 maanden geleden had ik een bultje naast mijn neus.
Ik grapte nog dat er een jeugdpuistje aan zat te komen of dat de ondeugd eruit kwam.
Maar toen het bultje ging groeien en het plekje raar aanvoelde liet ik er voor de zekerheid even naar kijken door de huisarts.
Die stuurde me door naar de dermatoloog. Er werd een biopt genomen en het bleek een risicovol basaalcelcarcinoom te zijn.
Dat moet dus weggehaald worden! Ik werd meteen aangemeld voor de Mohs-chirurgie.
Met Mohs-chirurgie kan de arts basaalcelcarcinoom helemaal weghalen zonder daarbij onnodig veel gezonde huid weg te snijden. Je krijgt daardoor een minder groot litteken. Tijdens de operatie wordt direct gekeken of alle basaalcelcarcinoom is verwijderd.
Wil je er meer over weten? Klik dan hier
Er is wel een wachtlijst voor. Ik word 29 juni 2023 pas geholpen. Maar dat is niet zo erg. l zal ik blij zijn als het achter de rug. 😉

Chromebook

Sinds gisteren heb ik een heuse Chromebook.
Het is de Acer Chromebook 314.
Hij zat bij Expert in de weekaanbieding voor € 199,00 en dat is niet duur en handig voor op reis.
Natuurlijk nemen we de tablet altijd mee als we op vakantie gaan maar om te typen is dit toch handiger. En het scherm is ook net even wat groter, namelijk 14″.
Nou denk je misschien: waar heb je nou een laptop/chromebook voor nodig als je op vakantie bent. Nou dat is handig voor het bekijken en/of bewerken van je foto’s. En bovendien hou ik altijd een soort van dagboekje bij over onze belevenissen wat ik dan later aan het fotoalbum toevoeg. Echt nodig is het niet maar wel leuk. Bovendien vind ik het leuk om uit te proberen want het werk toch weer heel anders dan een “gewone” laptop.
En dus ben ik er blij mee.